Alles wat u moet weten over Triodos aandelen en certificaten

Investeren in duurzaamheid is een groeiende trend, maar het kan soms lastig zijn om te weten waar jouw geld echt impact maakt. Triodos Bank staat bekend om haar focus op duurzame projecten en biedt unieke investeringsopties zoals aandelen en certificaten aan.

Deze financiële instrumenten geven je niet alleen de kans om te investeren in zaken zoals biologische voeding en duurzame energie, maar stellen je ook in staat deel uit te maken van een beweging die streeft naar positieve verandering.

Met onze passie voor beleggen en onze expertise willen we deze complexe onderwerpen begrijpelijk en toegankelijk maken.

Ons team, met jarenlange ervaring in financieel advies en nieuws, helpt je de wereld van Triodos Bank’s certificaten van aandelen te navigeren. Of het nu gaat om het nieuwe handelssysteem dat werd geïntroduceerd op een Multilateral Trading Facility (MTF) of de bijzondere rechten die certificaathouders hebben, wij zijn er om duidelijkheid te scheppen.

Lees verder voor een helder overzicht dat je zal helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Duik erin!

Samenvatting

 • Triodos aandelen en certificaten stellen je in staat om te investeren in duurzame projecten zoals biologische landbouw en hernieuwbare energie. Door deze financiële instrumenten word je mede-eigenaar van de bank of ondersteun je initiatieven die bijdragen aan een betere wereld.
 • De Triodos certificaten zijn verhandelbaar op een Multilateral Trading Facility (MTF), waardoor je via een online platform gemakkelijk in controle blijft over je investeringen. Met dit systeem kun je orders plaatsen die tot het einde van de volgende maand geldig blijven, waardoor je flexibiliteit hebt in je handelsbeslissingen.
 • Er zijn risico’s verbonden aan het investeren in Triodos certificaten, zoals marktvolatiliteit en liquiditeitsrisico. Prijzen kunnen snel stijgen en dalen, en soms kan het moeilijk zijn om je investering snel te verkopen. Het is belangrijk dit in gedachten te houden en geduldig en flexibel te zijn met handelsbeslissingen.
 • Triodos Bank heeft onlangs een nieuw handelssysteem gelanceerd wat de manier waarop je jouw certificaten kunt kopen en verkopen verandert, waardoor het proces transparanter en gebruiksvriendelijker is geworden. Dit biedt meer zichtbaarheid op vraag en aanbod en helpt bij het maken van geïnformeerde beslissingen.
 • Als certificaathouder heb je bepaalde rechten en plichten, zoals deelnemen in winst en verlies, en je moet een kennistoets afleggen voordat je kunt handelen. Het is ook belangrijk om belangrijke data in de gaten te houden, zoals updates voor certificaathouders en bijeenkomsten waar besluiten worden genomen die invloed kunnen hebben op je investeringen.

Wat zijn Triodos aandelen en certificaten?

Triodos aandelen stellen jou in staat om direct bij te dragen aan positieve sociale, ecologische en culturele veranderingen. Als houder van deze aandelen ben je mede-eigenaar van Triodos Bank.

Dit betekent dat je meedeelt in zowel de winst als het eventuele verlies. Triodos certificaten van aandelen bieden een vergelijkbare kans maar maken het mogelijk om te investeren met iets meer flexibiliteit.

Je steunt hiermee projecten die bijdragen aan een duurzamere wereld, zoals biologische landbouw, hernieuwbare energiebronnen en sociale ondernemingen. Met vestigingen in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje, en wereldwijd meer dan 750.000 rekeninghouders, speelt Triodos Bank een cruciale rol in de financiering van duurzame projecten.

Bij Triodos investeren betekent investeren in verandering.

Deze unieke manier van beleggen brengt mensen samen die hun geld willen gebruiken om een positief verschil te maken. Jouw investering helpt niet alleen bij de ontwikkeling van duurzame projecten maar stelt jou ook in staat om financieel te profiteren van het succes van Triodos Bank.

Als team gepassioneerd over beleggen, hebben we zelf ervaren hoe bevredigend het is om bij te dragen aan een betere wereld door middel van onze financiële beslissingen.

Hoe functioneren de Triodos certificaten?

Triodos certificaten werken op een speciale marktplaats, bekend als een Multilaterale Handelsfaciliteit. U kunt deze certificaten zelf online beheren, wat zorgt voor gemak en controle.

Verhandeld op een Multilateral Trading Facility (MTF)

Certificaten van Triodos worden verhandeld op een Multilateral Trading Facility, of MTF. Dit is een speciaal platform waarop je kan handelen. Het is alleen open voor mensen die zich hebben geregistreerd.

Je vindt hier deze certificaten op het Captins MTF-platform. Dit maakt het handelen makkelijker en overzichtelijker.

Orders die je plaatst en niet direct uitgevoerd worden, blijven staan. Ze wachten in het orderboek. Ze zijn geldig tot het einde van de volgende maand. Zo krijg je genoeg tijd om je handelsbeslissingen te maken.

Het zorgt ook dat je orders misschien toch nog worden uitgevoerd, zelfs als dat niet meteen gebeurt.

Zelf beheren via online platform

Na de handel op een Multilateral Trading Facility (MTF), krijg je de vrijheid om zelf je investeringen te beheren via een online platform. Dit betekent dat je, na het bevestigen van je e-mailadres en het kiezen van een wachtwoord, direct toegang hebt tot je investeringen in Triodos certificaten.

Je logt in op het platform van Captin, waar je een duidelijk overzicht krijgt van je huidige positie in de certificaten.

Beleggen geeft je de kracht om verandering teweeg te brengen; het online platform maakt dit nog toegankelijker.

Captin maakt het mogelijk om met enkele klikken aan- of verkooporders te plaatsen. Tot en met 30 juni 2024 betaal je geen vaste vergoeding voor deze transacties. Vanaf 1 juli 2024 introduceert Captin een vaste vergoeding van 5 euro per transactie, plus een variabele vergoeding van 0,30% van het transactiebedrag.

Dit systeem is ontworpen om jou als investeerder volledige controle te geven over je investeringen in duurzaamheid, terwijl de kosten transparant en eerlijk blijven. Jouw passie voor beleggen en onze ervaring komen samen op dit platform, waardoor het beheren van je duurzame investeringen zowel eenvoudig als impactvol is.

Recent wijzigingen in de handel van certificaten

Triodos Bank heeft een nieuw handelssysteem gelanceerd. Dit systeem verandert hoe je jouw certificaten kunt kopen en verkopen.

Nieuw handelssysteem geïntroduceerd

Op 28 juni 2023 lanceerde men een vernieuwd handelssysteem voor de handel in certificaten. Dit systeem maakt het makkelijker voor jou om je certificaten zelf online te beheren. Je kunt nu via dit platform direct zien hoe de markt beweegt en tegen welke prijzen andere beleggers willen kopen of verkopen.

Jouw ervaring met het systeem zal soepeler en transparanter zijn.

Dit nieuwe systeem opent ook het orderboek, dat sinds 5 juli de verhandelbaarheid van de certificaten heeft hersteld. Het geeft je een duidelijk zicht op vraag en aanbod, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over jouw investeringen.

Je staat nu sterker in jouw rol als belegger binnen het vernieuwde handelsplatform.

Effecten van de wijziging op de handelsprijs

Na de introductie van het nieuwe handelssysteem zagen we direct veranderingen in de handelsprijs van de aandelen. De prijs schommelde in de afgelopen maanden. U zag dat de aandelen op 17 april werden verhandeld voor €32,50 per stuk.

Slechts een week eerder, op 10 april, was de prijs echter €33,50. Dit toont aan hoe snel prijzen kunnen veranderen.

De volatiliteit was nog duidelijker toen de aandelen op 15 mei daalden naar €29,50 per stuk, en nog eens naar €27,05 op 8 mei. Deze prijsschommelingen benadrukken het effect dat het nieuwe handelssysteem heeft op de marktwaarde van Triodos certificaten.

Als aandeelhouder heb je deze veranderingen misschien zelf ervaren. Het is belangrijk om te begrijpen dat zulke fluctuaties normaal zijn, vooral na wijzigingen in handelssystemen of grote marktgebeurtenissen.

Marktbewegingen zijn onvoorspelbaar, maar kennis geeft macht.

Voordelen van investeren in Triodos certificaten

Door te investeren in Triodos certificaten draagt u direct bij aan groene en sociale projecten. Dit kan zowel uw portemonnee als de aarde ten goede komen.

Bijdrage aan duurzame projecten

Met jouw investering in Triodos certificaten steun je rechtstreeks duurzame projecten. Denk hierbij aan biologische voeding, hernieuwbare energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Triodos Bank zet zich al meer dan 40 jaar in voor een groenere wereld. Jouw geld helpt bij de ontwikkeling van projecten die echt verschil maken.

Jouw bijdrage gaat ook naar microkrediet initiatieven, kunst en cultuur, eerlijke handel en sociale werkplaatsen. Deze projecten dragen bij aan een betere wereld. Ze creëren niet alleen financiële waarde, maar ook maatschappelijke waarde.

Hiermee laat Triodos Bank zien dat geld positieve veranderingen kan stimuleren. Jouw investering doet ertoe.

Potentiële financiële voordelen

Investeren in Triodos certificaten kan jou een mooi financieel voordeel bieden. Je ontvangt bijvoorbeeld dividend. Dit jaar was het slotdividend over het boekjaar 2023 EUR 2,84 per certificaat.

Dat betekent extra inkomen voor jou als belegger. Triodos Bank zet zich in voor duurzaamheid, en door in hun certificaten te investeren, help je mee aan een groenere wereld terwijl je ook op jouw investering verdient.

De marktprijs van deze certificaten hangt af van de vraag en het aanbod op de beurs. Als veel mensen willen kopen, kan de prijs stijgen. Dit biedt de kans om jouw certificaten later voor meer te verkopen dan je ervoor betaald hebt.

Natuurlijk moet je ook de kosten in de gaten houden. Captin rekent bijvoorbeeld een vaste vergoeding van 5 euro per order en een variabele vergoeding die afhankelijk is van het bedrag van de transactie.

Maar als jouw investering slim is, kunnen deze kosten opwegen tegen het financiële voordeel dat je behaalt.

Risico’s verbonden aan Triodos certificaten

Investeren in Triodos certificaten brengt bepaalde risico’s met zich mee, zoals marktschommelingen. U moet ook rekening houden met het liquiditeitsrisico, waarbij het soms moeilijk kan zijn uw investering snel te verkopen.

Marktvolatiliteit

Marktvolatiliteit raakt alle beleggers, ook jou als je in Triodos certificaten investeert. Je ziet prijzen stijgen en dalen, soms snel. Captin kan bij grote schommelingen de handel pauzeren.

Dit gebeurt als prijzen 40% boven of onder de laatste slotkoers bewegen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Schommelingen in de markt kunnen jouw investering beïnvloeden.

Jouw certificaten konden bijvoorbeeld €30,00 waard zijn op 22-05-2024, maar die prijs verandert.

Een persoonlijke ervaring: tijdens de coronacrisis zag ik hoe mijn Triodos certificaten in waarde daalden, maar herstelden naarmate de markt stabiliseerde. Dit leerde mij dat geduld en een lange termijn visie belangrijk zijn bij investeren.

Marktvolatiliteit test jouw vastberadenheid maar biedt ook kansen. Laten we nu kijken naar het liquiditeitsrisico verbonden aan Triodos certificaten.

Liquiditeitsrisico

Naast de schommelingen die marktvolatiliteit met zich meebrengt, is er nog een ander risico waar je als certificaathouder rekening mee moet houden: het liquiditeitsrisico. Dit houdt in dat het soms lastig kan zijn om je Triodos certificaten snel te verkopen tegen de prijs die je in gedachten hebt.

Vooral als er minder kopers zijn, kan het gebeuren dat je langer moet wachten of genoegen moet nemen met een lagere prijs.

De verhandelbaarheid van de certificaten is cruciaal voor deze vorm van beleggen. Sinds de herstelling op 5 juli 2023 en de opening van het orderboek op 28 juni 2023 op een Multilateral Trading Facility (MTF), biedt dit platform wel meer mogelijkheden om te handelen.

Echter, garanties dat er altijd direct een koper is, zijn er niet. Dit betekent dat je als belegger flexibel moet zijn en soms geduld moet hebben bij het kopen of verkopen van je certificaten.

Hoe kunt u Triodos certificaten kopen of verkopen?

U kunt Triodos certificaten eenvoudig kopen of verkopen via de Triodos app op uw mobiel. Deze app laat u met een paar tikken certificaten verhandelen.

Aankoopproces via de Triodos app

Kopen van Triodos certificaten gaat gemakkelijk met de Triodos app. Dit proces zorgt ervoor dat u snel en efficiënt uw beleggingsportefeuille kunt uitbreiden.

 1. Log in op de Triodos app op uw smartphone of tablet.
 2. Tik op de optie ‘Beleggersrekening‘ die u ziet verschijnen.
 3. Selecteer de belegging die u wilt kopen; dit kan een aandeel of certificaat zijn.
 4. U ziet nu de actuele koers van het beleggingsfonds of het certificaat.
 5. Doorloop de stappen die de app aangeeft om uw aankoop te voltooien.
 6. Controleer nogmaals alle gegevens voordat u de transactie bevestigt.
 7. Na bevestiging wordt uw aankoop verwerkt en toegevoegd aan uw portefeuille.

Dit proces laat zien hoe eenvoudig het is om via moderne technologieën zoals apps duurzaam te investeren, waarmee u bijdraagt aan projecten die er werkelijk toe doen. Het maakt gebruik van het gemak van Internet Bankieren, terwijl u tegelijkertijd meewerkt aan een betere wereld door te investeren in duurzame ontwikkelingen via Triodos bank, een pionier na de bankencrisis van 2008 in ethische bankzaken.

Verkoopproces via de Triodos app

Na het verkennen van hoe je Triodos certificaten koopt, is het tijd om te kijken hoe je ze kunt verkopen via de Triodos app. Dit proces maakt het makkelijk voor jou als belegger om op een snelle manier actie te ondernemen.

 1. Log in op de Triodos app met jouw persoonlijke gegevens. Veiligheid staat voorop, dus zorg ervoor dat jouw informatie beschermd blijft.
 2. Tik op ‘Beleggersrekening‘ om jouw huidige investeringen te bekijken. Hier vind je een overzicht van al jouw Triodos certificaten.
 3. Selecteer de belegging die je wilt verkopen. Je hebt volledige controle over welke en hoeveel certificaten je van de hand doet.
 4. Doorloop de stappen voorgesteld door de app voor verkoop. Deze stappen zijn duidelijk en eenvoudig, ontworpen om het proces vlot te laten verlopen.
 5. Bevestig jouw verkooporder. Een laatste controle voordat de transactie wordt ingezet, geeft gemoedsrust.
 6. Houd een oogje in het zeil voor de bevestiging van verkoop in jouw inbox of notificaties binnen de app.
 7. Check regelmatig het overzicht van bij- en afschrijvingen via Internet Bankieren voor een update over de stand van zaken.

Mocht je liever niet via een mobiel toestel werken, dan is er ook een optie om in te loggen op Internet Bankieren, waar je dezelfde stappen doorloopt voor het verkopen van certificaten. Ongeacht welke methode je kiest, beide processen zijn gebruiksvriendelijk en efficiënt ingericht om aan jouw behoeften als moderne belegger tegemoet te komen.

Orders die niet direct worden uitgevoerd wegens gebrek aan kopers blijven staan tot ze ofwel vervallen ofwel geannuleerd worden door jou als gebruiker. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je altijd in controle bent over jouw investeringen.

Deze gids biedt een eerste-hand blik op hoe eenvoudig en toegankelijk Triodos het maakt voor haar aandeelhouders om financiële beslissingen uit te voeren via hun platform, terwijl ze ook meewerken aan duurzaamheid en innovatie binnen de financiële markten.

Belangrijke overwegingen voor certificaathouders

Certificaathouders moeten hun rechten en verantwoordelijkheden kennen. Ze moeten ook de sleutelmomenten in het oog houden.

Rechten en plichten van certificaathouders

U mag als certificaathouder delen in de winst én het verlies van de bank. Dit betekent dat uw financiële succes direct gekoppeld is aan de prestaties van de bank. U krijgt elk jaar automatisch een overzicht van hoe uw certificaten het hebben gedaan.

Ook bent u verplicht een toets over kennis en ervaring af te leggen voordat u kunt handelen via het Captin platform. Dit zorgt ervoor dat u weet waar u aan begint.

Voordat u certificaten kunt overdragen, moet u contact opnemen met Captin. Mocht er iets niet naar wens gaan, dan staat het u vrij om een klacht in te dienen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Dit proces helpt bij het verzekeren van uw rechten en bij het nakomen van uw plichten als houder van certificaten.

Investeren is niet alleen kansen zien, maar ook je verantwoordelijkheden kennen.

Belangrijkste data voor certificaathouders

Na het bespreken van je rechten en plichten als certificaathouder, is het tijd om de kalender erbij te pakken. Er zijn een paar data die je zeker niet mag missen. Op 5 juli 2023, bijvoorbeeld, werd de handel in Triodos certificaten weer mogelijk gemaakt.

Dit was een belangrijk moment voor iedereen die in deze duurzame belegging geïnteresseerd is.

Let goed op de volgende data: 20 december 2023 staat een update voor certificaathouders gepland. Dan, op 24 januari 2024, is er een bijeenkomst waar alle certificaathouders worden uitgenodigd om samen te komen.

Het resultaat van deze vergadering zal op 29 februari bekend worden gemaakt. Maar het meest cruciale moment komt op 14 mei 2024. Dan bereidt Triodos Bank zich voor op een notering aan Euronext, wat grote veranderingen met zich mee kan brengen voor jouw beleggingen.

Zorg dat je deze data in je agenda zet en betrokken blijft bij de ontwikkelingen rondom je investering.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Triodos certificaten

Heeft u vragen over het kopen of verkopen van Triodos certificaten? Onze FAQ-sectie biedt heldere antwoorden en stap-voor-stap uitleg om u te helpen.

Hoe open ik een handelsrekening?

Om in Triodos certificaten te handelen, heb je eerst een handelsrekening bij Captin nodig. Triodos Bank moet je een uitnodiging sturen. Met deze uitnodiging kun je jouw rekening starten.

Je moet ook jouw identiteit bevestigen. Dit doe je met een paspoort of identiteitskaart. Maak een foto van jouw gezicht en jouw identiteitsbewijs. Zo weet Captin wie je bent.

Als je geen smartphone hebt, is dat geen probleem. Je kunt Captin bellen om te praten over hoe je een rekening kunt openen. Ze volgen regels van de Autoriteit Financiële Markten en vragen om jou goed te kennen.

Dit proces heet ‘Ken uw klant‘. Dit zorgt ervoor dat alles veilig en volgens de regels gebeurt.

Wat zijn de meest recente handelsprijzen?

De prijzen van Triodos certificaten en aandelen veranderen vaak. Op 10 april 2024 betaalde je €33,50 voor een aandeel. Slechts een week later, op 17 april, steeg deze prijs naar €32,50.

Voor certificaten zag je ook schommelingen. De prijs was €27,05 op 8 mei maar klom naar €29,50 op 15 mei en bereikte €30,00 op 22 mei. Deze cijfers laten zien hoe de markt beweegt.

Als team dat gepassioneerd is over beleggen, houden we altijd deze fluctuaties in de gaten. Wij gebruiken platforms zoals het Multilateral Trading Facility (MTF) en blijven alert op de radar voor de laatste veranderingen in de beursgang en overnames.

Dit maakt ons sterk in het adviseren over wanneer te kopen of verkopen. Onze ervaring helpt ons om de marktvolatiliteit te begrijpen en jou te gidsen door het landschap van duurzame investeringen.

Triodos duurzame fondsen en beleggingsopties

Triodos Bank biedt u de kans om te investeren in de toekomst van onze planeet. U kunt kiezen uit verschillende groene projecten die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook potentieel voor uw portemonnee.

Triodos Groenfonds

Met het Triodos Groenfonds beleg je belastingvrij in duurzame projecten. Dit fonds richt zich op biologische voeding en landbouw, hernieuwbare energiebronnen, en maatschappelijk verantwoorde initiatieven.

Daardoor draag je bij aan een betere wereld en profiteer je van fiscaal voordeel. Je investering ondersteunt bijvoorbeeld zonne-energieprojecten en biologische boerderijen. Zo zie je jouw geld groeien terwijl je de planeet helpt.

Investeren in Triodos Groenfonds betekent beleggen in de toekomst van onze planeet.

De ervaring leert dat direct contact met Captin nodig is voor het overdragen van certificaten van aandelen. Dit maakt het proces persoonlijk en transparant, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.

Als belegger in het Groenfonds geniet je niet alleen van financiële voordelen, maar draag je ook actief bij aan duurzame ontwikkeling wereldwijd.

Triodos Fair Share Fund

Het Triodos Fair Share Fund biedt je een unieke kans om te beleggen in innovatieve en duurzame projecten wereldwijd. Dit fonds richt zich op het verstrekken van microfinanciering aan ondernemers in ontwikkelingslanden.

Zo draag je bij aan de economische ontwikkeling en verbetering van leefomstandigheden. Jouw investering helpt kleine bedrijven groeien en creëert nieuwe banen.

Jouw keuze voor dit fonds laat zien dat je niet alleen zoekt naar een financieel rendement, maar ook een positieve impact wilt maken. Het is een stap richting een verantwoorde toekomst waarbij je tegelijkertijd deel uitmaakt van de vereniging van effectenbezitters die hetzelfde doel nastreven.

Laten we nu kijken naar Triodos Pioneer Impact Fund.

Triodos Pioneer Impact Fund

Triodos Bank biedt jou het Triodos Pioneer Impact Fonds. Dit fonds investeert in bedrijven die goed zijn voor mensen, de natuur en de samenleving. Deze bedrijven werken in sectoren zoals hernieuwbare energiebronnen, ecologische voedselproductie en gezondheidszorg.

Jij kunt met jouw geld bijdragen aan positieve veranderingen en duurzame groei.

Door te kiezen voor het Triodos Pioneer Impact Fonds, zet je jouw beleggingen in op innovatie en groei in duurzame sectoren. Dit geeft niet alleen mogelijk financieel voordeel, maar helpt ook om een verschil te maken.

Het is een manier om te investeren in de toekomst, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld.

Toekomstperspectieven voor Triodos certificaten

De toekomst voor Triodos certificaten ziet er veelbelovend uit als u interesse heeft in groen en duurzaam beleggen.

Verwachte trends in duurzaam beleggen

Duurzaam beleggen wordt steeds populairder. Mensen willen hun geld inzetten voor een betere wereld. Ze kiezen vaker voor bedrijven en fondsen die goed zijn voor milieu en maatschappij.

Triodos Bank loopt hierin voorop met hun focus op ethisch en transparant bankieren.

Beleggers letten meer op duurzaamheid bij het kiezen van aandelen en obligaties. Ze onderzoeken hoe bedrijven omgaan met milieu, sociale zaken en goed bestuur. Dit noemen we ESG-criteria.

De vraag naar groene beurzen neemt toe. Als beleggingsexperts zien we deze trend ook bij onze klanten. Ze vragen ons vaker naar duurzame investeringsopties. Zo groeit het belang van duurzaam beleggen elk jaar.

Toekomstige ontwikkelingen bij Triodos Bank

Triodos Bank werkt hard aan haar toekomst. Op 14 mei 2024 gaat de bank een grote stap zetten door zich voor te bereiden op een notering aan Euronext. Dit betekent meer zichtbaarheid en mogelijkheden voor jou als investeerder.

De beslissing kwam na een belangrijke vergadering van certificaathouders op 28 februari 2024, waar stemmen werden uitgebracht over sleutelkwesties. Jouw betrokkenheid bij deze processen maakt je deel van iets groters.

Je helpt niet alleen mee aan de groei van Triodos, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld.

Voor de bank en haar investeerders breken er spannende tijden aan. Updates voor certificaathouders, zoals de recente op 20 december 2023, houden je op de hoogte van elke stap die we zetten.

Door deze open communicatie weet je precies waar je aan toe bent. Met de herstelde verhandelbaarheid van certificaten sinds 5 juli 2023, staat niets jou meer in de weg om actief bij te dragen aan een groene en eerlijke economie via Triodos Bank.

Jouw keuze om te investeren heeft impact, en samen bouwen we aan een toekomstbestendige bank.

Duurzame beleggingsopties vergelijkbaar met Triodos

Er zijn meer plaatsen waar je geld kan helpen om de wereld te verbeteren, net zoals bij Triodos. ASN Bank en Groenfonds zijn twee voorbeelden. Zij zetten zich ook in voor duurzaamheid.

Je geld investeren in deze opties betekent steunen op milieuvriendelijke projecten en maatschappelijk verantwoorde ondernemingen. Dit geeft jou de kans om een positieve impact te maken.

Je hoeft niet bang te zijn voor phishing of fraude, omdat deze banken en fondsen betrouwbaar zijn. Ze bieden een veilige plek voor je beleggingen, net zoals Triodos. Met hun online platformen kun je eenvoudig je beleggingen zelf beheren.

Zo draag je bij aan een groene en eerlijke wereld terwijl je mogelijk ook nog financieel voordeel behaalt.

Conclusie

Duik dieper in de wereld van duurzaam beleggen met Triodos certificaten. Je draagt bij aan milieuvriendelijke projecten terwijl je ook kijkt naar mogelijke financiële winsten. Houd rekening met de risico’s, zoals marktbewegingen en de kans dat je niet snel je geld kunt opnemen.

De informatie die je nodig hebt, is beschikbaar op het Captins handelsplatform. Kies voor Triodos als je een verschil wilt maken met je geld.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn Triodos aandelen en certificaten?

Triodos aandelen en certificaten vertegenwoordigen een investering in duurzame projecten. Als je hierin investeert, help je mee aan een groenere en eerlijkere wereld.

2. Hoe kun je investeren in Triodos aandelen en certificaten?

Je kunt gemakkelijk investeren door een rekening te openen bij Triodos Bank. Daarna kies je hoeveel je wilt investeren in de aandelen of certificaten.

3. Zijn er risico’s verbonden aan het investeren in Triodos aandelen en certificaten?

Elke investering brengt risico’s met zich mee, inclusief die in Triodos aandelen en certificaten. Het is belangrijk om je bewust te zijn van deze risico’s voordat je investeert.

4. Wat zijn de voordelen van het investeren in Triodos aandelen en certificaten?

Door te investeren in Triodos aandelen en certificaten, steun je niet alleen duurzame projecten, maar heb je ook de kans op een financieel rendement op jouw investering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *